Xiaomi Smart Humidifier 2 – Ovlaživač zraka

Šifra: 57428

60,00 

Cijena za plaćanje gotovinom prilikom dostave, internet bankarstvom ili Maestro i Visa karticom jednokratno.

57,00 

Dostava od 4,99€ ili besplatna dostava za narudžbe iznad 99,00€

Brza dostava

u roku 2 - 3 dana

Plaćanje

do 24 rate bez kamata

Mogućnost povrata

u roku od 14 dana

Jamstvo

24 mjeseca

Opis

Osvježite svoj dom uz Xiaomi Smart Humidifier 2! Uređaj dolazi uz UV-C sterilizaciju i pročišćivanje koje eliminira 99.9% bakterija! Ispušta do 350 mL/h vodene maglice, a može sadržavati ukupno 4.5L vode! Jednostavno ga je za koristiti, tih je i omogućuje ugodan odmor i san!

Svjež i zdrav zrak u domu u svako doba dana!
Mi Smart Humidifier 2 dolazi uz UV-C sterilizaciju visoke razine koja pročišćava vodu za proizvodnju zdravije magle. Snažna sterilizacija eliminira do 99.9% bakterija prije nego ispusti vodenu maglicu. Uređaj ispušta maglicu brzinom od 350ml/h i time može osvježiti cijelu prostoriju dok spremnik za vodu može sadržavati 4.5 L vode koja ispunjava dnevne potrebe. Može raditi do 32 sata s jednim potpunim punjenjem.

Zahvaljujući pametnoj tehnologiji uređaj u automatskom modu brzo bilježi promjene zraka u prostoriji i time brzo odgovara potrebnim osvježavanjem kako bi ugođaj u kući uvijek bio ugodan! Sprječava od natapanja namještaja tako što ispušta maglicu gore u zrak. Podržava daljinsko upravljanje preko aplikacije uz pametnu kontrolu vlažnosti jednom tipkom. Vodu možete dodati izravno s vrha, a i pratiti stanje vode preko transparentnog indikatora bez potrebe za dizanjem poklopca. Gornji poklopac se okreće za 360 stupnjeva i tako ispušta vodenu maglicu u sve dijelove prostorije kako ga ne biste morali stalno prebacivati s jednog mjesta na drugi. Tih je, stvara minimalno zvukova (38dB) i tako omogućuje neometan san! Uređaj je jednostavno za koristiti, ali i za održavati! Uz dvostruki mehanizam zaštite, Humidifier 2 se automatski ugasi kada je prazan ili kada se makne s baze.

Mi Smart Humidifier 2 ima skrivenu aromaterapijsku kutiju koja donosi potpuno novo iskustvo! Stvorite ugodnu i mirisnu atmosferu u domu stavljanjem eteričnih ulja! Eterično ulje ne ide direktno u vodu ili bazu već uređaj ima poseban odjeljak za to. Svojim bijelim i manjim, modernim dizajnom uklopit će se u svaki interijer!

Više informacija
Boja Bijela
Ovlaživanje 350 ml/h
Kapacitet spremnika za vodu 4.5 L
Razina zvuka ?38 dB
Dimenzije 190 x 335 mm
Masa 1.57 kg