SAMSUNG GALAXY WATCH 6 40mm BEŽ

SKU: 54529

319,00 

Cijena za plaćanje gotovinom prilikom dostave, internet bankarstvom ili Maestro i Visa karticom jednokratno.

303,05 

Nema na zalihi

Brza dostava

u roku 2 - 3 dana

Plaćanje

do 24 rate bez kamata

Mogućnost povrata

u roku od 14 dana

Jamstvo

24 mjeseca

Opis

Sat koji Vas najbolje poznaje vratio se s personaliziranijim zdravstvenim doživljajem, ali i nadograđenim praćenjem spavanja. Započnite dan nakon dobrog sna uz značajku treniranja spavanja koja je sada dostupna na Galaxy Watch6 uređaju.

Dobijte još veći pregled informacija na do 20 % većem zaslonu. Do 30 % tanji crni rub otvara mjesto najvećem zaslonu Galaxy Watch uređaja dosad i više prostora za samoizražavanje s prilagodljivim licima sata.

Stil i udobnost udružuju snage u ovom tanjem, uglađenijem obliku. Galaxy Watch6 redizajniran je tako da ima manji oblik sata, što ga čini lakšim za nošenje. Besprijekorno pristajanje i bezvremenski kružni dizajn iznimno su udoban i lagan trik u Vašem rukavu.

Pritisnite tipku za otpuštanje remena radi njegova lakog odvajanja. Zamijenite ih kako biste samo jednim dodirom promijenili stil iz onoga za vježbanje u onaj za izlazak. Vodilica remena olakšava poravnavanje, uz zadovoljavajući klik nakon što se ponovno pričvrsti.

Bolje shvatite svoje noći kako biste maksimalno iskoristili svoje dane. Nosite svoj Galaxy Watch6 u krevetu i pratite svoju noćnu fazu sna, ocjenu spavanja i dosljednost sna kako biste poboljšali svoj san. A sada možete pristupiti aplikaciji za treniranje spavanja izravno na svojem satu tako da možete provjeriti savjete izravno na zapešću.

Uskladite se sa svojim zdravljem i tijelom. Praćenje ciklusa koje pokreće Natural Cycles° upotrebljava Vašu noćnu temperaturu kože s Vašeg sata, koja se mjeri dok spavate, radi predviđanja datuma Vaše mjesečnice i drugih ciklusa. Planirajte unaprijed i živite život punim plućima uz Galaxy Watch6.

Smanjite svoje brige uz paket za praćenje srca koji Vam donosi duševni mir tako da se možete usredotočiti na svoj dan. Ugrađeni PPG senzor povremeno mjeri otkucaje srca i srčani ritam dok nosite svoj Galaxy Watch6 i upozorit će Vas ako Vam je broj otkucaja srca previsok ili prenizak. Također će Vam poslati obavijest ako otkrije nepravilan srčani ritam, zajedno s porukom da napravite EKG kako biste detaljnije pregledali svoj srčani ritam.

Održavajte zdrav stil života dodavanjem brze provjere krvnog tlaka u svoju svakodnevnu rutinu. Izmjerite i pratite svoj krvni tlak izravno na zapešću uz Galaxy Watch6. Dodatna oprema nije potrebna!

Preskočite nezgrapne strojeve – prikupljajte podatke o svojem tijelu kad god želite, s pomoću senzora za analizu bioelektrične impedancije (BIA) na Vašem Galaxy Watch6 uređaju. Ova će Vam mjerenja pomoći da zauzmete pristup koji se temelji na podacima kako biste bolje pratili svoje tijelo i zdravlje te postavili personalizirane ciljeve tjelesne forme.

Vaš je sat u stanju pripravnosti u slučaju nužde. Ako se spotaknete, funkcija otkrivanja pada to će prepoznati i pitati trebate li pomoć. Za ostale hitne slučajeve jednostavno pritisnite gumb za početnu stranicu pet puta kako biste poslali SOS hitnim službama. Kad pomoć stigne, brzo pristupite svojim medicinskim podacima sa zaključanog zaslona jednim dodirom. Budite uvjereni da ste u dobrim rukama.

Zabilježite svako svoje fizičko postignuće i provjerite sav svoj napredak uz Galaxy Watch6. Pratite svoje pokrete za više od 90 vježbi, uključujući plivanje u zatvorenom i jogu, a možete čak kreirati i vlastitu prilagođenu vježbu. Zaboravili ste pokrenuti praćenje? Vaš će sat automatski prepoznati i zabilježiti odabrane treninge kao što su trčanje, hodanje, a odsad čak i vožnju biciklom, kako ne biste izgubili dragocjene podatke.

Postavite personaliziranu zonu praćenja pulsa. Ili samo počnite trčati, a Galaxy Watch6 izmjerit će Vaše otkucaje srca na temelju Vašeg tjelesnog kapaciteta i optimizirati zonu praćenja pulsa koja Vam odgovara. Nakon postavljanja možete dobiti obavijest kad uđete u svoju ciljnu zonu praćenja pulsa i provjeriti jeste li još u zoni dok se krećete, trčite i vježbate u vlastitom ritmu.

Puno više od običnog sata. Uz Galaxy Watch6 i dalje možete slati poruke, zvati, streamati glazbu i više, čak i bez svojeg telefona. Ostanite produktivni i nastavite sa svojim danom.

Istražite svijet a da se ne izgubite. Međunarodni roaming na Galaxy Watch6 uređaju omogućuje Vam uporabu karte za pronalaženje puta do znamenitosti, sve s pomoću Vašeg sata. Ako ipak upadnete u nevolju, ne morate se brinuti – moći ćete telefonirati ili slati SMS-ove i tražiti pomoć.

Učinite Galaxy Watch6 jedinstveno svojim. Odaberite iz široke kolekcije remena u različitim stilovima i materijalima. Također možete prilagoditi lice sata svojim omiljenim bojama, kompilacijama, dizajnom ili čak fotografijama Vašeg ljubimca. Samo je mašta granica.

Smart Switch aplikacija siguran je i pouzdan način prijenosa Vaših sadržaja, postavki, fotografija i povijesti poziva na Vaš Galaxy uređaj. Ponesite sve svoje aplikacije, lica sata, postavke i još mnogo toga sa sobom kad se prebacite.

Model: Galaxy Watch 6 40mm
Dizajn: SM-R930NZEAEUE
Boja: Zlatna
Procesor: Brzina procesora: Exynos W930 Dual Core 1.4GHz
Vrsta procesora: Dual Core
Senzori: Samsung BioActive senzor (optički senzor brzine otkucaja srca + električni senzor srca + senzor za analizu bioelektrične impedancije), temperaturni senzor, akcelerometar, barometar, žiroskopski senzor, geomagnetski senzor, svjetlosni senzor
Zaslon: Tehnologija (glavni zaslon): Super AMOLED
Veličina (glavni zaslon): 1.3″ (33,3mm)
Razlučivost (glavni zaslon): 432 x 432
Full Color Always On Display
Operativni sustav: Wear OS Powered by Samsung (Wear OS 4)
One UI 5 Watch
Memorija: Veličina RAM-a (GB): 2GB
Veličina ROM-a (GB): 16GB
Komunikacija: Bluetooth v5.3
WiFi: 802.11 b/g/n 2.4GHz + 5GHz
GPS
NFC
Baterija: Kapacitet baterije (mAh, tipično): 300mAh
Dimenzije: Dimenzije (VxŠxD, mm): 40,4 x 38,8 x 9 mm
Masa: 28,7 g
Kompatibilnost:: Android 10 ili noviji i s više od 1,5 GB memorije